Assalam

Thursday, 29 December 2011

Cookies & Order Intan...~~!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..~~!!

how r u guys? speaking london jap. hee...Officially yesterday el dh cuti new year..awal kan?? saja nk abiskan cuti tahunan. So,skrg ni bersantai kt umah sambil teman en suami menyiapkan lukisan khat dia. hee...

bila duduk rumah, mesti la tekak nk mkn je. so, tghari el just buat ikan masak kicap tomato dan juga sayur kubis goreng. en suami lak tmbh lg dgn jeruk petai yg mmg ade dlm stok peti ais. air tgn mak mertua.

tp, sebelum lunch, pg2 lg el dh buat choc chip cookies. rasa mcm xcukup la pulak kan. sambil2 masak utk tghari, buat jugak la adunan ke2 utk choc chip cookies. hehehe..tp kali ni lebih rangup sbb ada tambahan badam hiris yg diramas... so, byk la dpt dr td. kebetulan arini nk lepak kt umah sewa lama. bgla kt budak2 ni. hee....mkn sampai kenyang.


Cookies 1st batch...only choc chip je..

2nd batch..buat 2 jns.. then, 2 bekas. one for me & husband, one for my housemate..
Act, el nk ckp psl order , tp lain lak jd nya. Btw, this week el xamek byk order sbb nk cuti kan. so, order kali ni dari Intan Sufiah, my ofismate masa dalam project SEMUA di subang. Dia order utk birthday mak dia. wpun lmbt tp tetap gk nk ade cupcakes ek.. btw, thanks Intan for order!

Kali ni, Intan order 16 pcs Muffin Banana Choc with Cadbury Filling & 12 pcs Red Velvet Cupcakes..
Alhamdulillah..feedback yg Intan bg memuaskan.. She like!! syukur... doakan semua nya akan berjalan dgn lancar. masa wt delivery kt Intan semalam, lama gk xjumpa. hee...Intan usap perut sbb tau el pregnant. tp dia ckp kecik nye perut. comel mcm ummi dia kan. tu yg kecik... rezeki anak!

so, ini lah dia kek yg diorder oleh Intan...

wrap guna reben turqoise lak...=)

ok,setakat ni je el berceloteh ye... sekiranya ada pertanyaan or anything else, boleh lah menghubungi el melalui text ke no 012 701 8717 or email ke elni_nadra@yahoo.com. See ya!!


No comments:

Post a Comment