Assalam

Tuesday, 27 December 2011

Order dan Weekends

Assalam..dan salam sejahtera..~~!!

cuti weekend ni byk cite....sibuk duk melayan anak buah el,si AQ. hee..weekends my family tdo di rumah. so, 3hari 2 mlm mcm2 kitorg wt. ari sabtu tu, kitorg mkn lunch beramai2. belah kami suami isteri, my husband masak ikan terubuk goreng, pucuk paku masak lemak dgn ikan masin, ulam2 kampung bersama sambal belacan. kitorg menyiapkan menu utk tghari. mama lak bwk asam pedas ikan merah, ikan selar goreng, sambal udang. fuuhh...~~!! mmg best la..

kitorg xlrt nk kuar, kitorg lepak2 je di rumah. tp husband, ayah dgn BIL kuar ke uptown shah alam sek24. so, gugurl2 semua duk umah....

then, pg ahad kitorg g bekfes di area kg umah, then ke pasar pagi shah alam... memborong kain polka dot. hahahaaa..~~!! sakan shopping nmpknya. then, tghari kami2 heading to kuala selangor. kitorg saje nk tgk suasana sana di pantai jeram. last2, end up dgn lunch di restoran Aroma Ikan Bakar.

di Restoran Aroma Ikan Bakar, mmg kami kenyang mkn. plus murah!! siyesly compare to Pantai Bagan Lalang. cuma ade pro and cons. kami di sana mkn di Saung 1 yg dicaj RM10. ok la...kami mkn ketam masak cili, ikan jenahak masak sweet sour, ikan pari bakar, sotong goreng tepung, kailan ikan masin. air pulak bermacam2 air buah utk 7 org minum. bygkan..punya la murah...

blk dr mkn, kami menyinggah ke pantai remis sebelum pulang ke rumah... boleh la tp air sgt kotor. kami xberminat utk duk lama di sana. blk ke rumah kami lepak2...smlm lak kami xkemane..tp petang after zohor pergi ke umah atok. dekat je dr umah. xsampai 5km..ehehehe... sampai sana mkn2. nasi dagang, jemput2 tepung, rambutan, tembikai...hohohoh...kenyang tul.

dh ptg, terus kami proceed ke Taman Tasik Shah Alam. bwk AQ jalan2...time ni mmg kelakar. kami pusing di area Masjid je. then, after that, br g ke Homst Chinese Muslim Restaurant. time to MAKAN!!

jom kita view gmbr AQ..

ketika sibuk orang berjogging,dia pun nk join sekali

sibuk main drum dgn chopstick dan sudu..creative!

AQ suh senyap bila nmpk masjid or dgr azan.. Ssshhh...~~!!

hee..tu cite pasal weekend. berbalik pd topic, jumaat lepas el dh distributed semua order on dat day...

ade sebahagian gmbr yg di snap. xsecara menyeluruh.. btw, thanks for order! Sue, Kak Ida, Kak Pah, Atiqa..ade gk yg dijadikan freegift. and tester to my friend di consplant. hee.. thank you so much! All ur comment byk membantu utk improve my quality bakery, 

check it out the pic..~~!!

sebahagian drpd order


before wrapping
                                             
Chilled Oreo Cheese Cupcakes

Red Velvet Cupcakes

So, ni je yg sempat el update...esok kene submit keje then tghari dh start cuti until new year..~~!!

Pd mereka2 semua, Selamat Menyambut Tahun Baru..semoga azam thn ni tercapai dan akan menyemai azam baru tahun 2012...~~!!

Segala tempahan, sila hubungi saya melalui text , El di 012 701 8717 or email directly @ elni_nadra@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment