Assalam

Thursday, 15 December 2011

Red Velvet Cupcakes in the House!

Assalam semua... salam sejahtera~~

arini cuaca tak menentu sgt...sejuk pun sejuk kt ofis td. tp disebabkan ramai gk yg masuk arini xde lah sejuk mcm ari2 biasa.

berbalik pd tajuk kita, smlm el ade buat Red Velvet Cupcakes... kenapa Cupcakes?? sbbnya, mudah utk dimkn. dan boleh tau kapasiti perut2 kita mkn kek. kalo byk2, cepat muak. hee... act, boleh je nk wt mcm kek biasa. tp sebab suka bende yg comel2 ni, so come out dgn cupcakes..

smlm buat just skit je. tp xde feelings nk mkn. Bau masak buat pun dh cukup kenyang. simple2 je, without pape deco. janji mkn. hncur gk. hahaha~~!! kang cntik2, sayang nk mkn la pulak....

so, pg ni bwkla skit. En. suami bwk 6biji tp dh di"ngap" ms otw g keje utk bg kt keluarga abg ipar ckit. then, El bekal ke ofis skit. pastu bagi pd kawan ofis.Alhamdulillah response bagus. Yg penting rezeki.. kebetulan pulak, arini el dpt kerepok order dr Kak Lyn. ngidam aritu rs mcm nk ngunyah kerepok tu. dh dpt kerepok tu td, so ade lah rezeki Kak Lyn. dptla mkn Red Velvet Cupcakes. Thanks ye Kak Lyn! dpt gk mkn kerepok tu..

ni la Red Velvet Cupcakes yg el buat... simple je. yg menarik ati kaler dia. MERAH.. pasni nk cuba kaler hijau lak la...tmbh skit emulco green tea. jd la nama Green Tea Velvet... xgitu? xnk pkai emulco, leh guna pati daun pandan. cuma susah lak pulak nk cr daun padan kt pasaraya. kalo duk kg2, best ckit... hehee...

RV Cupcakes..

Harap2, dpt majukan diri lg. buat dan terus buat. jgn mudah putus asa itu yg penting. So, mari menjamu Red Velvet Cupcakes ni.....rupanye xde la secantik mane, tp insyaALLAH rasa nye tetap ade..

No comments:

Post a Comment